Sizin Yazdıklarınız
abdullah peker 11.03.2017 21:44:24
sayın başkana tebrikler
sayın baskan ali dag ve yönetimini kutlar basarılar dilerim abdullah peker ulaştırma sendikası genel başkanı
alikeskin 21.09.2016 19:53:22
vakıf
sayın cem vakfı öncelikle yeni yönetime ve size başarılar dilerim dedem Abdullah atmacanın ellerinden öpüyorum
Ali Bey teşekkürlerimizi sunuyoruz.
İskender YILDIZ 02.01.2016 18:46:35
Merhaba
Merhaba. Kahramanmaraş Göksun Keklikoluk Köyü’ndenim. Isparta’da maarif müfettişi (eğitim denetmeni) olarak görev yapmaktayım. İklim, doğa, tarih, kültür zengini olan harika topraklarda yaşıyoruz. 2016’nın dünyaya, Türkiye’ye, hepimize sağlık, huzur, barış, mutluluk dolu günler yaşatmasını dilerim. Kan, kin, öfke, gözyaşı olmasın. Geçen yıl Sivas Alibaba Mahallesi'ndeki cemevini ziyaret ettik. Isparta’dan size, Göksun Keklikoluk Köyü’ne, İmranlı Doğançal (Yazıkoy) Köyü’ne, selam bekleyen herkese iyi akşamlar, selamlar.
ALİ ÇANKAYA 27.03.2012 16:03:12
BİZ İŞDE BUYUZ
sevgili başkanım ve deyerli yönetim kurulu üyeleri ve cok deyerli gençler ve dedelerimiz ve zakirlerimiz biz hacı bektaş.i. veli dernegiolarak sizlerden gururla canlabaşla sizleri taktir ediyoruz ve bu yapmış oldugunuz faliyetlerin devamını allah hasip etsin dilegimiz cem vakfı olarak iyiki varsınız sivasda saygılar allaha emanet olunuz yö. etim ad. ali çankaya divriği
İletişim Formu